Offentligt ansatte tandlæger

Få et overblik over nogle af alle de medlemsfordele, du får som offentligt ansat tandlæge.

Som offentligt ansat har du en hverdag og et arbejdsliv, der adskiller sig fra andre tandlægers. Se herunder, hvad du kan bruge Tandlægeforeningen til.

 • Specialiseret juridisk rådgivning

  Som medlem får du højtspecialiseret juridisk bistand på hele det løn- og ansættelsesretslige område fx ved ansættelser, afskedigelser, langvarig sygdom og i sager om autorisation i Styrelsen for Patientsikkerhed.

 • Stå stærkt til lønforhandling

  Vi sikrer, at du får den bedst mulige løn i forbindelse med nyt arbejde og ved de årlige lokale lønforhandlinger. Du får også rådgivning og sparring omkring lønvilkår, lønstatistikker, pension og fritvalg. 

 

 • Hurtig hjælp ved sygdom

  Med PFA EarlyCare får du gratis hjælp, hvis du står på kanten til en sygemelding eller er blevet sygemeldt. Sammen med PFA sammensætter I et forløb, der passer lige præcis til dig og din situation.

 • Få kontrakttjek og hjælp til CV

  Din karriere og trivsel er i centrum hos Tandlægeforeningen. Du kan derfor gennemgået dit CV, din jobansøgning og kontrakt. Og hvis dit arbejdsmiljø er udfordret får du en branchespecifik rådgivning.

 • Overenskomster

  Tandlægeforeningen forhandler din overenskomst på både det kommunale, regionale og statslige område, samt Grønland og Færøerne. Du har selvfølgelig indflydelse på forhandlingsresultater via urafstemninger.

 • Sundhedsfaglig rådgivning

  Du kan altid få hurtig og kompetent hjælp i din kliniske hverdag. Du får målrettet og individuel rådgivning i forhold til de mange krav fra styrelserne og andre myndigheder.

 • Rabatter og gode tilbud

  Du har adgang til en række rabataftaler med bl.a. Lån & Spar Bank, Forbrugsforeningen og via TandlægeTryghed har du adgang til fordelagtige privatforsikringer.

 • Hjælp ved mistrivsel

  Hvis du mister balancen, holder Tandlægeforeningen hånden under dig med en bred vifte af tilbud. Du kan få alt fra økonomisk bistand, psykologhjælp, stresscoaching til krisehjælp. Alt sammen gratis.

 • Et udvalg kun for dig

  Offentligt ansatte har deres helt eget udvalg i Tandlægeforeningen. Et udvalg, som kæmper for netop dine interesser og er din stemme i foreningen - Offentligt Ansatte Tandlæger Udvalg (OATU).