Medlemsfordele for alle

Her finder du medlemsfordele for alle aktive medlemmer.

Som medlem af Tandlægeforeningen har du adgang til en lang række fordele, der gavner dig i hverdagen. Herunder kan du få et overblik over nogle af de medlemsfordele, som gavner alle foreningens medlemmer. 

 • Kompetent hjælp lige ved hånden

  Du får målrettet og individuel rådgivning i hele dit tandlægeliv. Du kan fx få støtte og kvalitetssikret rådgivning, hvis du får en klagesag, tilsynsdag eller lignende ligesom du kan få sparring om journalføring, kontrolstatistikker og ydelser.

 • Vi griber dig, hvis du mister balancen

  Hvis du mister balancen, holder Tandlægeforeningen hånden under dig med en bred vifte af tilbud. Du kan få alt fra økonomisk bistand, psykologhjælp, stresscoaching til krisehjælp. Alt sammen gratis. Hjælpen ydes via Tandlægetryghed. 

 • Juridisk rådgivning

  Tandlægeforeningens jurister er altid klar til at give dig højtspecialiseret juridisk rådgivning, uanset om du er ejer eller ansat. 

  Rådgivningen af ansatte og ejere er nemlig adskilt, og de vandtætte skotter er kvalitetssikret. Så du kan trygt regne med, at vi kæmper for netop dig. 

 • Kom på kurser af høj kvalitet

  Du får særlig adgang til kurser og efteruddannelse af høj faglig kvalitet. Tandlægeforeningen afholder hvert år landets største efteruddannelsesarrangement for hele dentalteamet. Og så er der alle de andre kurser, der bliver afholdt i løbet af året samt muligheden for at bestille et skræddersyet kursus.

 • Få rabatter og gode tilbud

  Du har adgang til en række attraktive medlemsfordele. Du kan fx blive medlem af Forbrugsforeningen, få attraktive vilkår hos Lån & Spar Bank og få rabat hos Danastar, der giver dig mulighed for at sende sikre mails via journalsystemet. 

 • Politisk påvirkning og profilering

  Tandlægeforeningen arbejder konstant for at påvirke ny lovgivning, profilere tandplejen og skabe bedre rammer for tandlæger. Som medlem har du mulighed for at få indflydelse på politiske beslutninger vedrørende tandplejen.

 • Tandlægebladet og podcast

  Bliv opdateret via forskningsartikler fra hele det odontologiske felt, og få masser af inspiration med nyhed og baggrund kollegaers klinikske hverdag og deres arbejdsliv. 

  Og i vores podcast, Odontoverset, kan du få endnu mere inspiration.