Tilbage til kursusoversigten

Medlemsmøde 2022, Aarhus Region Midtjylland

Kursusnummer 2893
Kursusdato 6. september 2022 kl. 17:00 -> kl. 19:00
Kursussted DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist 7. september 2022
Point/CE-timer 2
Tilmeld dig nu

Kom til medlemsmøde:

Klagesystemet fra A-Z og fire topaktuelle emner

Kom til gratis medlemsmøde i Tandlægeforeningen.

Vi sætter fokus på klagesystemet, når vi byder velkommen til efterårets medlemsmøder. Styrelsen for Patientklager gæster møderne, og du vil gå derfra med et overblik over klagesystemet og et indblik i aktuelle og relevante sager. Du får også gode råd til, hvordan du kan undgå en klagesag. 

Efter en kort pause bliver der zoomet ind på fire topaktuelle emner. 

Du vil få indblik i BUT-overenskomsten og fritvalgsordningen, og du får seneste nyt om Tandlægeforeningens indsats, der har ført til, at et flertal nu vil afskaffe de nye journalregler om overdragelse. Vi sætter også fokus på Tandskadeerstatningen, og du får status og fakta i den sag, der har været til debat før sommerferien. Sidst men ikke mindst er vi tæt på et folketingsvalg. Måske er det allerede udskrevet, når vi mødes, men vi giver vores bud på, hvad valget kan betyde for Tandlægeforeningen, dig som medlem og for tandsundheden i Danmark.  

Tilmelding:
Når du tilmelder dig medlemsmødet, skal du logge ind på din personlige profil med dit password og kode. Det vil sige, at du ikke kan tilmelde andre.

Mødet varer fra kl. 17-19, og der bliver serveret sandwich, lidt sødt og noget at drikke en time før mødestart.

OBS: Medlemsmøderne er kun tilgængelige fysisk, og det vil ikke være muligt at se dem efterfølgende.

OBS: Medlemsmøderne er kun for Tandlægeforeningens medlemmer. Det er derfor ikke muligt at tage sit personale med til møderne.