Tilbage til kursusoversigten

Online Symposium for tandlæger Tilgængeligt til den 5.12.2020

Kursusnummer 2762
Kursusdato 5. december 2020 kl. 13:00 -> kl. 21:00
Kursussted Onlinekursus, ,
Tilmeldingsfrist 4. december 2020
Point/CE-timer 6
Medlemspris 1.100,00 kr.
Tilmeld dig nu

Online Symposium for tandlæger – båndet version

Symposium 2020 blev afholdt lørdag den 7. november. Alle indlæg blev optaget, og du kan tilmelde dig den båndede version her. De båndede optagelser er tilgængelige indtil den 5. december.

Sådan gør du
Når du har tilmeldt dig, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse af din tilmelding på din mail. Herefter vil du inden for 24 timer kunne se symposiet ved at klikke på dette link. Har du brug for hurtig adgang, så kontakt Efteruddannelsen på efteruddannelse@tdl.dk eller ring på tlf. 70 25 77 11.

Husk at du kun har adgang til at se symposiet, hvis du er tilmeldt. Klik på linket ovenfor og indtast den e-mail, du er tilmeldt med. Afvent, at systemet sender dig en kode, indtast herefter koden, og du er klar. Ved evt. tekniske problemer, kan ovennævnte kontaktoplysninger anvendes. Bemærk at linket ikke virker i Internet Explorer. Benyt i stedet en anden browser, fx Google Chrome, Safari eller Firefox.

Challenges in the aesthetic Zone
Professor Per Vult von Steyern og tandlæge Jan Frydensberg Thomsen styrer slagets gang fra studiet, og har forberedt et program, der giver dig alt, hvad der er værd at vide om æstetik i fronten, og vi glæder os meget til at præsenterer et helt unikt program med nogle af Europas førende og mest eftertragtede forskere og klinikere inden for dental keramik.

Blok 1

Bart Van Meerbeek gør dig klogere på cementering og bonding, og hvordan de forskellige materialer skal behandles for at opnå det bedst mulige resultat.

Mauro Fradeani er en sand mester i minimalt invasiv tandpleje, og han fortæller om fremgangsmetoder til at opnå det sikreste resultat med mest mulig bevaring af tanden.

Blok 2

Matthias Kern giver dig den nyeste viden om zirkon, som er det mest udbredte tandfarvede restaureringsmateriale, men som ikke altid er det samme produkt og derfor kræver forskellige metoder til bonding.

Klaus Gotfredsen diskuterer de forskellige keramiske materialer, der anvendes til behandlinger, hvor de kliniske udfordringer spiller sammen med de æstetiske og psykologiske aspeketer, der er afgørende for vores patienter - herunder specielt unge patienter.


Blok 3

Vincent Fehmner fortæller om den vigtige kommunikation mellem tandlæge og tandtekniker. Hvad skal din tandtekniker vide for at kunne hjælpe med den bedste patientbehandling, og kan du lade sig inspirere af den behandlings- og kommunikationsprotokol, som man har udviklet i Geneva?

Afslutningsvis vil du få kliniske redskaber til, hvordan du vælger mellem forskellige zirkonmaterialer og -designs til forskellige protetiske rekonstruktioner, når Per Vult von Steyern afslutter med symposiets sidste indlæg.

Læs hele programmet i en pdf her
Læs mere om online symposium her


Målgruppe
Tandlæger