Tilbage til kursusoversigten

Køb af klinik - det er nemmere end du tror

Kursusnummer 2975
Kursusdato 25. januar 2023 kl. 17:00 -> kl. 22:00
Kursussted IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33 , 1780 København V
Tilmeldingsfrist 25. januar 2023
Point/CE-timer 2
Medlemspris 300,00 kr.
Tilmeld dig nu

Køb af klinik – Det er nemmere, end du tror

Gå-hjem-seminar for tandlæger med ønske om egen praksis


Overvejer du at blive klinikejer? Kom og hør mere om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i forhold til økonomien. Hvad skal du se efter i en salgsopstilling, og hvad betyder de mange tal, som ofte ledsager et køb?

Vi har inviteret vores bedste specialister, og vi lover dig nogle spændende timer i selskab med kollegaer i samme situation som dig. Du får masser af viden og mulighed for at stille spørgsmål, og får fyldige svar til din videre proces på vejen til at blive klinikejer.

PROGRAM
Velkomst og indledning
Ole Marker, vicedirektør, Tandlægeforeningen

Hvad kan banken hjælpe med?
Sejr Jensen, erhvervsdirektør, Lån & Spar

At gå med tanker om at købe klinik kræver vigtige overvejelser i forhold til hele købsprocessen – og ikke mindst i forhold til din private økonomi. Du skal derfor søge rådgivning i din bank, som står klar til at hjælpe dig med, hvordan du griber hele denne proces an. Både i forhold til din privatøkonomi og din kommende virksomhedsøkonomi, når du går i gang med at købe klinik.

Hvad skal du brugen en revisor til?
Allan Kamp, stats. aut. revisor, PwC

Med udgangspunkt i en 360 graders guide bliver du informeret om hele købsprocessen, og du vil blive klædt på til at tage skridtet til at blive klinikejer. Som revisor drøfter vi sammen, hvilke overvejelser der kan være før et køb, hvilke incitamenter der vil være, hvordan branchen vil udvikle sig.
Hvad er det, du køber, og hvordan planlægger du dit køb? Hvad er købsprocessen, og hvordan etableres en klinik? Herunder hvad kræves, før man er klar? Hvordan er de økonomiske forhold generelt for tandlæger - herunder som ejer kontra ansat? Vi gennemgår de vigtigste aftaler/kontrakter samt en række andre væsentlige forhold i forbindelse med klinikkøb.

Hvad siger advokaten?
Christian Ibsen, advokat, Kromann Reumert

SEMINARET AFSLUTTES MED MIDDAG
Arrangementet starter kl. 17.00, og slutter med lidt at spise og drikke kl. 20.00. Her er også mulighed for at stille spørgsmål til kursusgiverne, og hyggesnakke/networke med de andre deltagere.

MÅLGRUPPE
Klinikejere, der overvejer at købe klinik.