Tilbage til kursusoversigten

Journalføring - Båndet udgave - kan ses fra 16/8 til 30/12

Kursusnummer 2830
Kursusdato 20. december 2021 kl. 00:00 -> kl. 00:00
Kursussted Onlinekursus, ,
Tilmeldingsfrist 20. december 2021
Point/CE-timer 2
Medlemspris 499,00 kr.
Tilmeld dig nu

Båndet udgave af onlinekursus: Journalføring næste trin - makroernes forbandelse - Onlinekursus fra Efteruddannelsen

Onlinekurset blev afholdt den 27. oktober 2020.

Beskrivelse
Når den basale viden om journalføring er på plads, er den næste udfordring at få dit journalsystems flow og makroer til at fungere. Klinikkens it-system er skabt som et afregningssystem, og det volder udfordringer at få makronerne og flowet til at skabe den rigtige journal. I mere end 10 år har vi set mange eksempler på dårlige journaler, der ikke er skrevet af tandlægen, men af makroerne.

På to timer vil vi med eksempler gennemgå, hvordan du kan bruge dine makroer, så du sikrer at dine journaler bliver skrevet på en sikker og korrekt måde. Mere tekst er ikke løsningen, men derimod forbandelsen.

Praktisk
Når du har tilmeldt dig, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse på din tilmelding på din mail. På samme mail vil du modtage et link samt en personlig kode inden for 48 timer, som du skal bruge til at logge på med. Bemærk at koden er personlig og kun må anvendes af dig.

Linket til kurset er tilgængeligt i 48 timer fra det øjeblik, du har aktiveret din kode. Du kan godt holde pause, når du er gået i gang med at se kurset, så længe at du ser det færdigt inden for de 48 timer.

Registrering af point/CE-timer
Du skal selv registrere dine point/CE-timer på Tdlnet.dk. Antal point/CE-timer - 2

Vigtigt: Se webinaret om grundlæggende regler for journalføring først
Vi anbefaler, at du ser brush-up-webinaret umiddelbart inden onlinekurset for at få den grundlæggende gennemgang af journalføring. Se webinaret ”Grundlæggende regler for journalføring” gratis her

Målgruppe
Alle behandlere

Undervisere
Marianne Bockhoff, tandlæge, odontologisk konsulent
Ole Thomas Marker, tandlæge, MPA, chef for TFs efteruddannelse