Sundhedspris til ergonomisk ildsjæl

PRESSEMEDDELELSE
28. april 2016
Tandlægeforeningens Sundhedspris 2016 går til ergonomisk konsulent Mette Krebs for at gøre en særlig indsats for danske tandlægers sundhed. Mette Krebs har i 15 år haft fokus på ergonomien på tandklinikker med den mission at holde tandlæger og klinikpersonale smertefri. De seneste år har hun spillet en central rolle i Tandlægeforeningens ergonomikampagner med det formål at forebygge og nedbringe smerter og skader som følge af arbejdet som tandlæge. Tandlægeforeningens kampagner har også skabt interesse internationalt, blandt andet i CED (Council of European Dentists).

Prisen på 15.000 kroner uddeles torsdag den 28. april i Bella Center ved Tandlægeforeningens Årskursus, som er det største efteruddannelsesarrangement for danske tandlæger.

Senest opdateret 28. april 2016