Tandlægeforeningen til ministersamråd om social ulighed

Social ulighed på tandområdet var på dagsordenen i et åbent samråd i Sundheds- og Ældreudvalget i dag. Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) var i dag i åbent samråd i Sundheds- og Ældreudvalget om social ulighed på tandområdet. Flemming Møller Mortensen (S) havde indkaldt til samrådet og bedt ministrene redegøre for, hvor stort et problem, der er med social ulighed på tandområdet, og hvad regeringen vil gøre for at skabe større gennemsigtighed for patienterne på tandområdet. - Mange af ideerne lød interessante og jeg er enig i, at vi skal arbejde for større lighed og for bedre gennemsigtighed på tandområdet. Lad os prøve at finde nogle faglige og gode løsninger på det, siger Freddie Sloth-Lisbjerg, formand for Tandlægeforeningen. - Men politikernes udgangspunkt er, at priserne er for høje og at tandlægerne ikke har levet op til overenskomsten. Det er jeg klart uenig i, og jeg synes, det er kedeligt, at det bliver gentaget igen og igen som en sandhed. For det er forkert, fastslår Tandlægeforeningens formand, der var til stede på samrådet.   Du kan gense det åbne samråd her  
20. september 2018
Bemærk: Denne nyhed er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information.

Social ulighed på tandområdet var på dagsordenen i et åbent samråd i Sundheds- og Ældreudvalget i dag.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) var i dag i åbent samråd i Sundheds- og Ældreudvalget om social ulighed på tandområdet.

Flemming Møller Mortensen (S) havde indkaldt til samrådet og bedt ministrene redegøre for, hvor stort et problem, der er med social ulighed på tandområdet, og hvad regeringen vil gøre for at skabe større gennemsigtighed for patienterne på tandområdet.

- Mange af ideerne lød interessante og jeg er enig i, at vi skal arbejde for større lighed og for bedre gennemsigtighed på tandområdet. Lad os prøve at finde nogle faglige og gode løsninger på det, siger Freddie Sloth-Lisbjerg, formand for Tandlægeforeningen.

- Men politikernes udgangspunkt er, at priserne er for høje, og at tandlægerne ikke har levet op til overenskomsten. Det er jeg klart uenig i, og jeg synes, det er kedeligt, at det bliver gentaget igen og igen som en sandhed. For det er forkert, fastslår Tandlægeforeningens formand, der var til stede på samrådet.
 
Du kan gense det åbne samråd her

© Tandlægeforeningen. Du må gerne citere fra denne artikel, men du skal angive Tandlægeforeningen som kilde.
Senest opdateret 20. september 2018