Tandlægeforeningen fastholder klage til Folketingets Ombudsmand

31. maj 2018
Advokatfirmaet Plesner sender nu på vegne af Tandlægeforeningen en supplerende klage over sundhedsministeren til Folketingets Ombudsmand. Klagen handler om, at ministeren i efteråret 2017 greb ind i en evalueringsrapport fra Sundhedsstyrelsen. Desuden gav hun Danske Regioner mulighed for at få indført rettelser i rapporten uden at give Tandlægeforeningen tilbud om det samme.

Klagen indgives i forlængelse af en klage, som Tandlægeforeningen indgav den 26. april 2018. Sundheds- og Ældreministeriet svarede på klagen den 28. maj. Tandlægeforeningen mener imidlertid fortsat, at sundhedsministeren har foretaget usaglig indblanding i Sundhedsstyrelsens rapport, og derfor har foreningen bedt Plesner om at indgive den supplerende klage.

Du kan læse Sundheds- og Ældreministeriets svar her.

Du kan læse den supplerende klage fra advokatfirmaet Plesner på vegne af Tandlægeforeningen her
Senest opdateret 31. maj 2018