Studerende og nyuddannede tandlæger

Gratis medlemskab og andre fordele
Gratis medlemskab
 
Det er gratis at være medlem af Tandlægeforeningen, når du er studerende. Og som dimitteret tandlæge betaler du ikke kontingent det første år efter endt uddannelse.


Jobsøgning og karriererådgivning
 
Medlemmer af Tandlægeforeningen kan oprette en gratis jobprofil på jobportalen Dentaljob.dk. Siden har over 7.000 besøg om ugen og er Danmarks største jobportal inden for dentalverdenen. 

Tandlægeforeningen tilbyder også feedback og sparring på dit CV og din jobansøgning.

Juridisk rådgivning
 
Som nyuddannet kan du få specialiseret juridisk bistand fx vedr. løn- og ansættelsesforhold, og vi tilbyder også at gennemgå din kontrakt, inden du skriver under.


Forsikringer
 
I Tandlægeforeningen får studerende gratis livsforsikring, ulykkesforsikring og på 10. semester en erhvervsudygtighedsforsikring via TandlægeTryghed. 
 TandlægeTryghed er en kollegial hjælpekasse, der tilbyder forsikringer, der dækker dine behov, og som kan rådgive dig om dine forsikringsmuligheder. Det er også muligt at tegne privatforsikringer til fordelagtige priser.

Arrangementer og kurser
 
Tandlægeforeningen har en lang række af tilbud til studerende og nyuddannede medlemmer. Vi følger dig allerede på dit sidste semester og igen til kandidatorientering, når du er færdiguddannet. Grundstenen i tilbuddene er kurset Ny i praksis, som informerer om de forhold og regler, du som nyuddannet tandlæge skal ud og arbejde under. Men vi klæder dig også på rent fagligt med vores kurser Faglig dag for nyuddannede I og II.

Du har også mulighed for at udbygge din faglige viden ved for at deltage i øvrige arrangementer fx det årlige Symposium og forårets Tandlægefaglige Dage.

Tandlægebladet Du modtager årligt 12 numre af Tandlægebladet.
Faglige netværk og politisk påvirkning
 
I Tandlægeforeningen findes en række faglige netværk, som du får mulighed for at være en del af og dermed skabe et netværk i et fagligt stærkt fællesskab. 

Samtidig er du via et medlemskab med til at sikre arbejdet med at skaffe de bedst mulige arbejdsvilkår for alle tandlæger.