Symposium og Konference for klinikassistenter

Symposium 2020 og Konference for klinikassistenter afholdes som planlagt

Efter en lang periode med usikkerhed omkring vores store fremtidige arrangementer, er vi nu glade for at kunne fortælle, at Symposium 2020 og Konference for klinikassistenter 2020 afholdes som planlagt. Dog med visse ændringer i forhold til den oprindelige plan.

Emne 

Emnet for Symposium 2020 er challenges in the aesthetic zone, og programmet er sammensat af professor, Per Vult von Steyern.

Emnet for Konference for klinikassistenter 2020 er Kroner og broer i porcelæn – Hvad kan vi i dag? Programmet er sammensat af tandlæge, viceinstitutleder for uddannelse, Caroline Bindslev Hørsted.


      

Verdenstjerner kommer til København
Vi kan godt afsløre, at det er det er nogle af æstetikkens superstjerner, vi har fået til at komme til København. På symposiet kan vi blandt andet præsentere Galip Gurel, Stefen Koubi og Mauro Fradeani, som alle er verdenskendte inden for deres felt. 

Digitalt program i år
Programmerne for henholdvis symposiet og konferencen vil udelukkende kunne ses digitalt i år, og de vil således ikke blive udsendt sammen med Tandlægebladet. Se programmerne ved at klikke på links nedenfor. 

Program - Symposium 2020
Program - Konference for klinikassistenter 2020

Tid og sted
Symposium 2020 afholdes den 6.-7. november på Scandic Falkonér, Frederiksberg.
Konference for klinikassistenter 2020 afholdes 6. november på Scandic Copenhagen.

Pga. COVID-19 har vi som noget ekstraordinært valgt at afholde de to arrangementer på to forskellige lokationer, så vi undgår at være for mange forsamlet et enkelt sted.