Tilbage til kursusoversigten

Fokus på den samlede patientoplevelse - Webinar

Kursusnummer 2755
Kursusdato 8. oktober 2020 kl. 17:00 -> kl. 18:00
Kursussted Webinar, ,
Tilmeldingsfrist 9. oktober 2020
Point/CE-timer 1
Tilmeld dig nu

Faglighed gør det ikke alene – fokus på den samlede patientoplevelse 

Vi stiller skarpt på, hvad der skal til for at skabe en stærk patientoplevelse, og hvorfor det er afgørende for at få flere loyale patienter. Høj faglighed er ikke længere nok. Summen af patientens samlede oplevelse før under og efter behandlingen er afgørende for tilfredsheden.

Undervisere
Ole Marker, tandlæge, MPA, chef for Tandlægeforeningens Efteruddannelse

Niels Kirkebye, konsulent i Porthos Group, cand.merc., brand strategy trainer,
Jens Røhme, konsulent i Porthos Group, civilingeniør, MBA

Niels Kirkebye har mere end 20 års erfaring med markedsføring og forretningsudvikling hos virksomheder indenfor fødevarer og sundhed. Har gennem kundeindsigt og markedsforståelse udviklet og leveret branding og markedsføring, der har øget virksomhedernes indtjening.

Jens Røhme har mere 25 års erfaring med forretningsudvikling, procesoptimering og ledelse indenfor dental og sundhedsbranchen. Har gennem fokus på indtjening, kvalitet og kundetilfredshed skabt synlige og kommercielle resultater.

De seneste år har både Jens og Niels arbejdet med optimering af større og mindre tandklinikkers forretning.

Om Porthos Group

Porthos Group rådgiver og hjælper tandklinikker med at;

  • Få bedre tid til at fokusere på deres faglighed
  • Få overblik og skabe balance i økonomien
  • Få flere kunder
  • Slippe for administration
  • Skabe en attraktiv arbejdsplads

Porthos Group partnere har alle en solid erhvervsmæssig baggrund og særlig erfaring inden for sundhedssektoren og tandlægesegmentet. De arbejder med økonomi, drift, forretningsudvikling og markedsføring. Deres tilgang er skræddersyede løsninger, som de personlig implementerer hos kunden.

Læs mere om Porthos Group

Tilmelding
Når du har tilmeldt dig, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse på din tilmelding på din mail. På samme mail vil du dagen før kurset modtage et link, hvorfra du kan tilgå kurset.
Vigtigt! Bemærk at du skal vælge en betaler når du tilmelder dig kurset, selv om kurset er gratis.

Afvikling
Kurset live-streames den 8. oktober fra kl. 17. Kurset varer 45 minutter + spørgsmål. Har du ikke mulighed for at deltage i live-streamingen, kan du sagtens tilmelde dig kurset alligevel. Dog har du ikke mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Når du tilmelder dig webinaret efter live-streamingen er afholdt, vil du få tilsendt et link til den båndede version inden for 48 timer. Du kan godt holde pause, når du ser webinaret i den båndede version. Webinaret vil være tilgængeligt indtil den
31. december.