Forhandlinger med regionerne fortsætter

Tandlægeforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn fortsætter med at forhandle om en ny tandlægeoverenskomst for den almene voksentandpleje, men parterne har brug for en tænkepause. Sådan er situationen, efter at Tandlægeforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn i dag har holdt forhandlingsmøde.

- På mange områder har regionerne og vi nærmet os hinanden, men der er stadig en række udeståender. Det vigtigste udestående bliver at komme til enighed om den alvorlige udfordring, som regionerne har - nemlig Tandlægeoverenskomstens økonomiske ramme, siger Torben Schønwaldt, formand for klinikejerne i Tandlægeforeningen.

Tandlægeforeningen har aftalt med Regionernes Lønnings- og Takstnævn, at parterne mødes til et nyt forhandlingsmøde den 29. januar 2018.

info@tandlaegeforeningen.dk