Nye tider efter særlov - Aalborg

Vore kurser hvor særloven bliver gennemgået er populære. Der er lige nu ledige pladser i Aalborg den 8. november 2018.

På kurset får du en effektiv og praksisrettet gennemgang af særloven og bekendtgørelsens mange elementer, ligesom du får en indføring i dine, patienternes, ministeriets og regionionsrådets rettigheder og pligter under den nye lov.

Kurset er for tandlæger, men klinikkens tandplejere har også brug for viden omkring særloven i deres daglige patientbehandling. Alt personale på klinikken vil kunne anvende den viden, der præsenteres på kurset.

På kurset vil vi bl.a. komme ind på:

• Hvad er nyt?
  • Hvor er fagligheden?
  • Ydelser og kombinationer
  • Patient-flow i den nye model
  • Regler om undersøgelsesintervaller og de nationale kliniske retningslinjer (NKR)
  • Regler om afregning
  • Hvad gør du med Danmark- og kommunepatienter?
  • Kontrolbestemmelser
  • Brug af medhjælp til ydelserne
  • Hvornår har dine patienter krav på tilskud?
  • Prisoplysninger på sundhed.dk
  • Journalføringskravet – i forhold til ydelserne og NKR
  • Hvad er der sket med klagesystemet?

Mangler du at få et godt overblik over særloven, så skynd dig at melde dig til kurset i Aalborg den 8. november 2018. Vores erfaring er, at pladserne ryger hurtigt.

info@tandlaegeforeningen.dk