Aktiviteter i Centerhallen

I 2018 er der aktiviteter i Centerhallen og på SCANDEFA torsdag og fredag

Nyt: Tandlægeforeningen inviterer til fredagsbar med åben mikrofon
Mød op på Tandlægeforeningens profiltorv fredag fra kl. 16.30-18, hvor der vil være mulighed for at og få en dialog face-to-face med din forening og de politisk valgte repræsentanter, ligesom du vil få lejlighed til at drøfte de mange højaktuelle emner, som præger tandlægestanden lige nu. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, og mikrofonen er åben for de, som måtte ønske det. Der vil blive serveres øl, vin og vand undervejs. 

Mød medarbejdere fra Tandlægeforeningen
Få information om foreningens forskellige faglige ydelser, eller stil specifikke spørgsmål til medarbejdere fra sekretariatets forskellige afdelinger. Har du ”her og nu” spørgsmål af juridisk karakter, kan du ligeledes få hjælp og vejledning på Tandlægeforeningens stand.

Juridisk rådgivning én til én
Har du juridiske spørgsmål, der kræver ekstra tid, vil det igen i år være muligt at træffe foreningens jurister under fire øjne. Book et møde på forhånd via Juridisk rådgivning for hhv. klinikejere og ansatte tandlæger, hvis du vil være sikker på at få en tid, eller henvend dig til juridisk rådgivning under Årskursus for at høre, om der er flere tider tilbage.

Tandlægebladet og Dentaljob.dk
Tandlægebladet driver Dentaljob.dk, der er Tandlægeforeningens jobportal. Mød medarbejderne fra Tandlægebladet og Dentaljob.dk på Tandlægeforeningens profiltorv.

Forsikring og Pension
Tandlægernes Tryghedsordninger og Tandlægeforeningens Praksisforsikring vil også være repræsenteret, så du kan stille spørgsmål til de to pensions- og forsikringschefer.

Te- og kaffeudskænkning
Der serveres te og kaffe på Tandlægeforeningens stand, og vi glæder os til at servicere alle vores medlemmer. LØRDAG er der te- og kaffeudskænkning i forbindelse med undervisningslokalerne omkring auditoriefoyeren.

Firmaaftaler og samarbejdspartnere
I tilknytning til Tandlægeforeningens stand kan du finde en del af de firmaer, som foreningen har et formaliseret samarbejde med. Kig forbi og hør, hvad du som medlem kan drage fordel af.

 • Eurofins
  Tandklinikken forventes i dag at efterleve krav til hygiejnen efter Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer. Det kan du opfylde nemmere og billigere gennem aftalen med Tandlægeforeningen.
 • Healthcare Channel
  Kvalificeret kommunikation i Venteværelset. Healthcare Channel Dental TV tilbyder medlemmerne specialpakker.
 • Lån & Spar Bank
  Saml dine bankforretninger og få høj rente og mange ekstra fordele som medlem af Tandlægeforeningen.
 • OurWorld A/S
  Medlemstilbud til fordelagtig pris, der giver mulighed for individuel tilrettelæggelse af egen personlige rejse eller rejse for klinikken.

Øvrige stande

 • Peter Beier chokolade
 • Lakrids by Johan Bülow
 • Estilo Blomsterdesign

Sponsorer

 • Lån & Spar er sponsor af notesbøger
 • Unilever HPC / blumølle, Zendium sponsorerer kildevand
 • Unident sponsorerer kildevand
 • Climo er sponsor af båndene til navneskilte
 • GC Nordic sponsorerer materiale til hands-on i fortandsplast

Dentsply

Student Clinician Research Program – det internationale dentalfirma Dentsply afholder konkurrence for tandlægestuderende fra Norden, Baltikum og Nederlandene. De studerendes forskningsprojekter vil være udstillet på Dentsply-standen.

Kontaktinformationer

Tandlægeforeningen
Amaliegade 17
1256 København K
Telefon: 70 25 77 11
Fax: 70 25 16 37
CVR: 21318418

Man-tors kl. 9.00-16.00
Fre kl. 9.00-15.30

Klik her, hvis du ønsker at sende sikker mail til TF